Leverantörer

LEDsystem Scandinavia har mycket nära samarbete med Verbatim, Valopaa och Enlit

LEDsystem Scandinavia arbetar som distributör av Verbatim sedan våren 2010. Verbatim ligger i framkanten av LED-teknologiutvecklingen med sin bas från moderbolaget, Mitsubishi Chemical Cooperation, ett av världens största kemiföretag med mer än 60 års erfarenhet från utveckling av material och komponenter för belysningsindustrin.

LEDsystem Scandinavia samarbetar med finska Valopaa – ett företag med mycket spännande produktsortiment i form av utomhusbelysning för industriellt och kommersiellt bruk. Valopaa utvecklar och tillverkar belysning med en väldesignad konstruktion som ger betydande energibesparingar och bättre pålitlighet än mer traditionella ljuskällor. Produkterna är dessutom specialanpassade för att fungera problemfritt i mer krävande miljöer.

LEDsystem Scandinavia samarbetar med slovakiska Enlit – ett företag som fokuserar på att utveckla och tillverka belysningsarmaturer. Enlit har ett fantastiskt produktutbud och dessa är tillverkade med hjälp av modern teknologi för att ge produkterna bästa möjliga design och kvalité.