LEDsystem Scandinavias samarbetar med finska Valopaa – ett företag med mycket spännande produktsortiment i form av utomhusbelysning för industriellt och kommersiellt bruk. Valopaa utvecklar och tillverkar belysning med en väldesignad konstruktion som ger betydande energibesparingar och bättre pålitlighet än mer traditionella ljuskällor. Produkterna är dessutom specialanpassade för att fungera problemfritt i mer krävande miljöer.

Namnet Valopaa står för en person som är innovativ, vågad och kreativ vilket företaget siktar på att personifiera genom sina smarta lösningar med LED-belysning.

Valopaas målsättning med produktutvecklingen är pålitlighet, energisparande, bra ljus och användning  i påfrestande miljöer. Man tycker också att det är viktigt med kvalitetssäkring samt att utveckla möjligheten att producera större kvantiteter.

Utöver detta är fördelarna med Valopaas produkter värmekontroll, högkvalitativa komponenter och design samt utbytbara moduler. Sett i siffror kan man räkna med upp emot 80 % energibesparing och lång livstid utan underhållsbehov i form av att byta lampor samt ett konstant lumen-flöde.

För oss på LEDsystem Scandinavia är det en fantastisk möjlighet att kunna erbjuda dessa produkter till våra kunder. Tack vare Valopaas kunskaper i området finns det dessutom möjlighet att beställa kundanpassade ljuskällor av hög kvalitet utöver det normala sortimentet.

Se Valopaas egen hemsida www.valopaa.com för mer information samt bilder från referensanläggningar.

Tryck här för att få se en presentation om Valopaa och LEDsystem från 2014.

VALOPAA FAKTA

Leverantörer

Ni hittar våra produkter hos följande ledande elgrossister: