Lager Löddeköpinge

Industrilokaler kräver ofta lite mer planering av vad som först möter ögat när en ritning presenteras. Pallställage, tänkta truckgångar, öppna ytor och entresol påverkar snabbt hur mycket ljus som når ner till golvet och den tänkta arbetsytan. Så var också fallet när vi på LEDsystem Scandinavia tillsammans med Ahlsell i Malmö och Elinstallationer i Ryd fick förtroendet att leverera LED armaturer till denna lagerlokal belägen i skånska Löddeköpinge.  

För att kunna optimera ljusbilden sett till de planerade arbetsytorna gjordes noggranna ljusberäkningar och resultatet blev att vår armatur Holma med anpassad ljusspridningsvinkel på 90 grader användes vid installationen. På så vis lyckades vi undvika att ljuset gick till spillo över pallställagen, ljuset riktas istället ner på de ytor där arbetet sker. Antalet armaturer optimerades således sett till lokalens tänkte användande. Som ni ser på bilderna är det ett kraftfullt och behagligt ljus det bjuds på i lagergångarna där skuggorna hamnar under pallställagen och inte mitt i arbetsytan. Med ett genomsnittligt lux på 200 kan nu lysande arbete utföras med stor säkerhet i lokalen! 

Holma är en versatil LED armatur-serie och kan fås i flertalet utförandet anpassade efter just er verksamhets ljusbehov. Kontakta någon utav våra säljare idag för att få hjälp med att planera ljussättningen i er lager- eller industrilokal idag!