RGB Altan

När temperaturen börjar stiga och vintern är slut så börjar sommaren närma sig vilket gör uteplatsen en mer och mer central plats i hemmet. Vad man än använder sin uteplats till, om det är grillkvällar, en liten fika eller bara för att njuta av sommarvädret så är det viktigt att få till en bra inramning. Genom en läcker installation av RGB LED Strip i glasräcket på den stora upphöjda träterrassen skapade vi en sådan inramning. RGB LED Stripen monterades infällt i glasräckets underkant. Den lyser upp takterrassen i sina olika färger vilket gör att takterrassen lyfts ytterligare en nivå.

Den skapar ett vackert och effektfullt intryck genom sina olika färger som enkelt går att styra efter egna önskemål. RGB LED Stripen monterades infällt i glasräckets underkant. Regn utgör inga problem för den IP67 klassade LED Stripen som är anpassad för utomhusbruk.

Med sina 300 högintensiva SMD:s levererar denna LED Strip ett väldigt starkt och jämnt ljus. Detta tillsammans med att den är oerhört lättmonterad ger oändliga möjligheter till snygg RGB belysning.

RGB Altan   RGB Altan

RGB Altan