Burlöv Center, LED Downlights

Mellan Lund och Malmö ligger metropolen Burlöv center. Burlöv center är en av skånes mest lättillgängliga köpcenter, med endast sju kilometer från centrala Malmö, tio kilometer från centrala Lund samt endast 100 meter från tågstationen. Burlöv center består av 70 butiker och restauranger som alla samlas på ett våningsplan. De fyra stora ingångarna i olika vädersträck gör att du får ett väldigt fint och tilltalande välkomnande när du går in i köpcentret.

Burlöv center ville byta ut sina dåvarande downlights på 70W metallhalogen, inte bara för att få otroligt mycket bättre belysning, utan också för att bidra till miljön. LEDsystem Scandinavia AB fick stolt förtroendet och valde att ersätta med våra downlights på 38W 3000K. Vi på LEDsystem Scandinavia erbjöd de en specialanpassad downlight med en större täckring för att installationen skulle kunna göras med befintlig håltagning. Dessa downlights har även installerats i de rejäla armaturerna i de stora entréerna. Vilket resultat!

Starka och jämna ljuset gör att man idag får en otroligt fräsch och uppfriskande syn på hela köpcentret. Ljuskvaliteten har ökat och det har även inneburit en energiminskning på hela 45 %!

LEDsystem Scandinavia finns här för att hjälpa dig och din kund med precis vilket problem ni än vill ha löst. Vi har specialanpassade lösningar just för dig och din kund. Tveka inte att höra av dig till någon av våra säljare idag för få till en lösning just för dig eller din kund.

burlov1       burlov2

burlov3       burlov4