Erikshjälpen Lund stora butiken

Erikshjälpen har sedan 1946 arbetat för att utsatta barn i hela världen som lever i fattigdom ska få rätt till utbildning, hälsa, trygghet och skydd. Via privata gåvor och volontärarbete sker detta arbeta i dagsläget i 20-länder. Sedan en lång tid har organisationen också bedrivet en second hand-rörelse med butiker i hela landet där intäkterna går vidare in i Erikshjälpens outtröttliga arbete mot en bättre värld för oss alla! Butikerna är också en plats där många som annars står utanför arbetsmarknaden får chansen att bidra till ett gott dagsverke.

På Öresundsvägen i Lund hittar vi en av organisationens mastodontbutiker. I denna lokal på 1500kvm står hyllorna fyllda med allt från porslinsserviser till vinylskivor, barskåp, böcker och barnkläder som söker nya hem efter att deras tidigare ägare skänkt dem vidare. För att göra dessa varor rätt krävs bra ljus och det är här vi på LEDsystem kommer in i berättelsen.

Vi på LEDsystem är väldigt glada över att ha fått förtroendet att leverera våra Track LED Liarum 20W och strömskenor till denna butik. Liarum är en mångsidig LED spotlight som går att få i flera olika utföranden gällande spridningsvinkel, färgåtergivning, färgtemperatur och effekt. Som ni ser på bilderna ger det riktade ljuset de upplysta varorna en ny fräsch känsla och ting som annars inte stuckit ut drar ögon till sig. Erikshjälpen åtnjuter nu ett hållbart ljus som i flera år framöver kommer hjälpa de skänkta varorna hitta nya hem, och med det bidra till ett fortsatt fantastiskt arbete världen över för barnens rätt!

Letar du efter ny LED Belysning till din butik, restaurang eller hotellverksamhet så tveka inte med att kontakta någon av våra säljare här på LEDsystem. Vi hjälper er hitta rätt belysning sett till era önskemål!