Forbo, Saxtorp industriarmatur

Forbo är ett världsledande företag inom golvbranschen. LEDsystem var delaktiga när Forbo belyste sin butik och tillhörande lager. Här valdes LEDsystem Saxtorp industriarmatur istället för en traditionell T5 2X80W armatur. Saxtorp är utrustad med senaste generationens LED-modul som skapar ett väldigt fint och starkt ljussken. I Saxtorparmaturen sitter ett helgjutet bakstycke tillverkad i massiv aluminium som samtidigt tjänar som en passiv kylfläns vilket ger en fantastisk värmehantering.

Saxtorp armaturen har en prestanda i yttersta världsklass jämfört med liknande produkter på marknaden. Kraftfulla dioder ger ett starkt ljus med minimal effekt som jämfört med icke-LED drivna industriarmaturer ger en stor energibesparing.

I själva butiksdelen valdes Track LED armaturen Vellinge på 35W med ett behagligt varmvitt ljussken på 3000K. Då takhöjden varierade användes 24 grader och 38 graders spridningsvinkel för att få samma ljusflöde på Forbos golvprodukter. Vellinge trackled monterades på nerpendlade 3-fas skenor. Även i Forbos utställningslokal monterades butiksbelysning för en flexibel lösning och varierbar armaturplacering.

 

Forbo    Forbo