Interjakt

Vi på LEDsystem Scandinavia är stolta över att vara LED belysnings-leverantör åt den välsorterade butikskedjan Interjakt i Sverige och Norge. Koncernen har sedan mitten av 80-talet arbetat med att erbjuda ett brett utbud av kvalitetsprodukter till jägare och friluftsentusiaster från södra Skåne till norra Lappland.

I butiksmiljöer är produktpresentationen otroligt viktigt för att locka in kunden. Med rätt ljussättning är en stor del av arbetet gjord när en vara ska säljas in. Interjakt har valt att arbeta med vår Track LED Kronan i sina butiker. Denna smäckert designade spotlight avsedd för 3-fasskenor kan levereras i flera olika utföranden där ljusmängd, spridningsvinkel, färgtemperatur och färgåtergivning kan anpassas efter den kravmiljö just din butik har. Kronan är även ställbar i både horisontell och vertikal riktning, vilket ger ytterligare möjligheter gällande ljuspositioneringen.

Som bilderna från Interjakt Årjängs showroom och mässlokal visar kan ljuset från Kronan-armaturerna justeras så att produkter oavsett placering längs väggar drar ögon till sig!

Missa inte möjligheten att installera en stilig, prisvärd design-spotlight i din butik, galleria eller önskade miljö. Kontakta någon av våra säljare idag för att få hjälp med att plocka fram förslag på en Track LED som passar just dina behov.