Ivan Selemba i Helsingborg

Frisörsalongen Ivan Selemba bygger på tre hörnstenar, kvalité, service och engagemang. Med detta i ryggen valde de att jobba med LEDsystem Scandinavia som leverantörer av LEDbelysning till deras moderna och stilrena salong i Helsingborg.
Ivan Selemba håller sig inte bara uppdaterade inom de senaste trenderna och teknikerna inom frisörbranchen utan vill ge den helhetsspeglingen även i deras lokaler. Så nu blir salongen upplyst med Verbatim LED spot MR16 7W.

Tidigare använde sig Ivan Selemba av 35W halogen som nu har ersatts av energibesparande skenmonterade 3-fas spotlight på endast 7W från Verbatim. Då de ville uppnå ett liknande ljus som de hade tidigare valdes 3000K som har en halogenlik ljusbild.

Just butiksbelysning med LED teknik innebär att underhållsintervallen minskar betydligt. Beroende på vad man vill åstadkomma i butiken så kan spridningsvinklarna variera. Ofta från en mer smalstrålande 24 graders spridningsvinkel till den vanligaste på 40 grader, men det går även att få en bredare spridningsvinkel upp emot 60 grader. Alla Track LED från LEDsystem Scandinavia levereras med universalfäste för Global Trac strömskena eller motsvarande.

Önskar du mer information om vårt företag LEDsystem Scandinavia AB, tryck då här.

Är det så att du vill ha mer information eller har du ett projekt där LED-belysning känns som rätt lösning? Kontakta oss HÄR.