Lantmännen, Swecon, Staffanstorp

LEDsystem Scandinavia har fått äran att leverera sprillans ny LED-belysning till Lantmännen i Staffanstorp. Lantmännen (Swecon) har flera års erfarenhet av att bland annat sälja anläggningsmaskiner. För att göra detta på bästa sätt kommer kunder gärna och kollar på maskinerna på plats, då krävs rätt typ utav belysning så att man stolt kan presentera sina produkter för kunderna. Förut satt där 70W metallhalogen, som  inte lyser särskilt starkt. Vi valde att ersätta dessa med vår nya LED armatur, Osby 100W 4000K, 9000 lumen som ger ett starkt, inbjudande ljus. LED armatur Osby 100W med 60 grader PC-kåpa hänger från 6 meter, men ändå så får de en bra kraft och framförallt slår ljuset ut jämnt och fint längs med hela hallen. Våra Osby LED armaturer kan levereras med lock undertill för ett helt jämnt ljus och som även minskar bländningen avsevärt.

Efter att ha varit på plats med kund för en utvärdering, gjorde vi en ljusberäkning hemma i våra system som plockade fram det bästa alternativet till vår kund. Det gjorde att vi till slut valde att lägga oss på ca 300 lux, vilket gav ett otroligt resultat för Lantmännen (Swecon) i Staffanstorp.

Har du eller någon kund till dig liknande problem, tveka inte att höra av er till någon av våra säljare idag, boka in möte eller bara rådfråga över telefon. Vi kan hjälpa dig med alla typer av ljusberäkningar till lagerlokaler, affärer, ridbanor, vad som! Vi har många års erfarenhet av LED-belysning och finns här för att hjälpa just dig.