NetOnNet

Vi har fått förtroendet att tillsammans med AFC El leverera energieffektiva LED lysrör till butikskedjan NetonNet som en del i deras energibesparingsarbete. Utöver att leverera ett jämnare, klarare, konstant ljus jämfört med konventionella lysrör är även LED lysrör mångt mycket mer hållbara och inte heller begränsade av glimtändning som snabbt sliter ut lysrörer. 

Installationen omfattar 130 st LED lysrör modell T8 25W 4000K, som ersätter befintliga 58W traditionella T8 lysrör samt 330 st LED lysrör med modell T5 25W 4000K, som ersätter befintliga traditionella T5 lysrör på 49W 1449 mm.

Ur ett energibesparingsperspektiv erbjuder LED lysrör upp till 50% energibesparing utan att för den delen tumma på ljusmängd eller ljusets kvalité, de rörliga kostnaderna för energi sjunker därmed drastisk.  

Har du en butiks-, lager- eller industrilokal i behov av nya, energismarta belysningslösningar så tveka inte med att höra av dig till någon av våra säljare. Vi kan erbjuda smarta anpassade produktlösningar utefter era behov!