Mariella, Viking Line

När kryssningsfartyget M/S Mariella renoverades satsade de stort på att förbättra kundupplevelsen. Tiden ombord på fartyget ska inte bara vara en transportsträcka utan en betydande del av hela resan. Då blir behovet att skapa upplevelser ombord högt prioriterat. I samband med renoveringen förnyade man sin nattklubb och för att skapa den perfekta inramningen till nattklubben monterades LED Strips vilket skapade den perfekta miljön. Det skedde med hjälp av LED Strips från LEDsystem.

Det placerades dubbla rader med RGB LED Flex Neon Flex  och en enkelrad av LED Flex Neon 4000K i nattklubbens tak. Neon Flex är den perfekta ersättaren till de gamla neonlysrören. Detta byte från Neonrör till LED Strip var både en miljösmart alternativ och även en långsiktig kostnadsreducering för M/S Mariella. Är inte miljön en tillräcklig faktor för att välja Neon Flex så är den dessutom otroligt ljusstark med sina 1200 lumen per watt vilket skapar en häftig inramning.

Till skillnad från många andra LED Strips så går Neon Flex på 230V vilket gör att man slipper transformatorer.

När de som är ombord på M/S Mariella och besöker nattklubben under de sena timmarna kan de roa sig i ljuset från toppmodern belysning från LEDsystem.

Mariella    Mariella

Mariella