Enercon

Vi på LEDsystem är glada över att ha fått förtroendet att leverera ny kraftfull LED belysning till Enercon. Enercon önskade uppgradera sin belysning som merparten bestod av lågeffektiva högtrycksnatriumlampor på 400W. Högtrycksnatriumlampor är vanligt förekommande inom den tunga industrin och känns igen på det karakteristiska gula ljuset med dålig färgåtergivning. Efter att ha utvärderat flera olika leverantörer och produkter, föll valet på vår LED armatur Arena Mast 240W. Arena Mast är en särskilt framtagen stöt- och vädertålig modulbaserad LED armatur vars kraftfulla dioder och smarta uppbyggnad erbjuder ett otroligt ljusutbyte med smidiga servicearbeten.

I Enercons fall sitter armaturerna idag monterade på 15 meters höjd och förstärker ljusstyrkan nere på golvet i deras produktionslokal. Med sitt kraftfulla, klara ljus med färgtemperatur 4000K, vilket ger ett neutralvitt ljussken, bidrar våra energieffektiva Arena Mast-armaturer till en säkrare och tryggare arbetsmiljö för företagets anställda!

Söker du ny, klar och ljusstark belysning till ditt företag så tveka inte med att kontakta någon av våra säljare idag. Vi hjälper dig med ljusplanering och produktval för att optimera ljusbilden efter den verksamhet ert företag bedriver!