PoG Woody Lager

Sedan 1904 har PoG Woody bygghandel med huvudsäte i Södra Sandby levererar kvalitetsvirke och byggmaterial till sina kunder. Med ett stort fokus på kvalitet och tillgänglighet har företaget i dagsläget 6 varuhus i Skåne och ytterligare ett byggs i detta nu. För att möta sin ökande efterfrågan beslutades det nyligen om en tillbyggnad på 8000 kvm av företagets distributionscentral. Vi på LEDsystem Scandinavia AB fick förfrågan och förtroendet att tillsammans med Elgruppen i Lomma AB leverera vår linjära LED armatur Saxtorp med IP66-klassning till lokalens omgärdande skärmtak.   

Saxtorp IP66 är en LED armatur som är framtagen för särskilt tuffa miljöer. För PoG Woody var det särskilt viktigt att säkerställa en jämn och bländfri ljusbild under skärmtaket då transporter och leveranser sker till och från centralen i ljus och mörker, sommar som vinter. Med upp till 5800 lumen per armatur levereras Saxtorp IP66 förberedd med vidarekoppling och snabbanslutning för snabba och smidiga installationer. Armaturchassit är i polykarbonat och försett med en opal frontkåpa som ger ett mjukt och avbländande ljussken. 

Vi är på LEDsystem Scandinavia är väldigt glada med att vår LED belysning får vara med och hjälpa PoG Woody i deras fortsatta expansion!  

Kontakta någon av våra säljare idag om du är i behov av belysning till din industrilokal! Vi kan hjälpa dig med ljusberäkningar för optimalt anpassad belysning efter era behov i inomhus som utomhusmiljö.  

FÖRE

EFTER