Gröna Lund – LEDstrip

På Djurgården ligger Gröna Lund, en magisk värld där det omöjliga blir möjligt. Gammal blir ung, liten blir stor, upp blir ner och ner blir upp. Gröna Lund är fullproppat med attraktioner och underhållning. Miljontals med gäster kommer dit varje år, de blir sällan besvikna. Det är med stor glädje och stolthet LEDsystem Scandinavia AB kan säga att vi tillsammans med Gröna Lund har tagit fram dessa produkter och tillsammans drivit detta projekt framåt!

Genom öppen dialog och konsultation med LEDsystem Scandinavia så har Gröna Lund valt att installera LEDstrip 230V 11W/m RGB med styrning till spelhallarna på Gröna Lund. Detta för att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga. Du kan på ett snabbt och enkelt sätt, utan separat drivare kunna använda slingan, det är bara till att ansluta till 230V AC. För hur mycket roligare blir det inte i en spelhall när det är lite rolig belysning.

Vill du har kundanpassade LEDstrip, vi på LEDsystem kan göra specifika längder/färger och styrningar, som är anpassade endast efter dina önskemål. Tveka inte på att höra av dig till någon av våra säljare idag!

ledstrip-grona-lund