Kök med CabiTilt

Cabitilt använder sig av ett unikt koncept vilket gör den till ett väldigt populärt val att använda som över- och underskåpsbelysning. En del av populariteten beror förmodligen på dess fantastiskt jämna och starka ljusflöde som lyser upp valda ytor på bästa sätt. Installationen av CabiTilt är snabb och smidig med hjälp av dess Plug-n-Play system. Systemet som också möjliggör utbyggnad av fler CabiTilt lister och på så sett ger lösningen en enorm flexibilitet. En ytterligare funktion som gör den till en marknadsledande produkt är att den är ställbar med 45 eller 90 grader.

För att minimera bländningen från CabiTilt listen används en patenterad prismatisk lins av akryl. Linsen är avsedd för att skapa minimal bländning samtidigt som ljusstyrkan maximeras. Bra då är att den är dimbar så att man kan dimra ner om man skulle känna att ljuset blir för starkt. Ljuset ligger på hela 1 000 lumen per meter med en så låg effekt som 12W. Detta gör att man kan spara massvis med energi jämfört med vad en skåpsbelysning som inte använder sig av LED-teknik med motsvarande ljusstyrka.

CabiTilt systemet finns i olika längder, 300mm, 500mm och 1000mm. Möjligheten att utöka systemets längd finns genom att dessa går att koppla ihop. Det går även att ansluta rörelsesensor, dimmerfunktion och integrerad av/på knapp till listerna. Denna bänkbelysning är oerhört lågbyggande, vilket ger ett diskret intryck och möjliggör en snygg installation. Strömmatning sker med 24V DC transformator.

Kök med CabiTilt   Kök med CabiTilt

Kök med CabiTilt   Kök med CabiTilt