Överskåpsbelysning i kök

När det gäller skåpsbelysning pratar vi på LEDsystem gärna om CabiTilt. Här monterades den som överskåpsbelysning som lyser neråt. Det unika koncept som är CabiTilt ger ett jämnt och starkt ljus som förknippas med produkten. Detta starka och jämna ljus skapas av kraftiga LED-dioder och deras patenterade lins förstärker ytterligare effekten. Den prismatiska linsen är gjord av akryl och skapar ett starkt ljus samtidigt som den minimerar bländningen.

En del av det som gör CabiTilt till den unika produkt som den är, kan vara dess Plug-n Play system. Detta system gör bland annat att man kan koppla ihop flera lister till en längd på 3 meter. Den är även ställbar med 45 till 90 grader.

CabiTilt är dimbar med dimmer avsedd för 24V DC med PWM-teknik och ger då en jämn och fin dimring. Genom dimringen kan man välja önskad ljusstyrka. I maxläge ligger CabiTilt så pass högt att den kan användas som arbetsbelysning. En meter CabiTilt ger 1000 lumen på endast 12W. Möjligheterna för en lägre energiförbrukning är mer än goda med denna relation mellan en låg effekt och en kraftig ljusstyrka.

CabiTilt listerna finns i tre olika längder, 300mm, 500mm och 1000mm. Det går att montera flera lister i rad för att få önskad längd. Det finns en rad olika funktioner som går att få genom att ansluta olika tillbehör. Det finns rörelsesensor, dimmer och integrerad av/på knapp som gör användningen av CabiTilt väldigt flexibel.

CabiTilt är en extremt lågbyggande produkt som ger ett diskret intryck och möjliggör en snygg installation. CabiTilt använder sig av strömmatning på 24V DC vilket man får med de transformatorer som ingår i CabiTilt serien.

Överskåpsbelysning i kök