Kv Malmen

I detta centralt belägna parkeringsgarage i Malmö vi på LEDsystem Scandinavia i samarbete med Emil Lundgrens i Malmö installerat vår linjära LED armatur Saxtorp 36W med grundljusfunktion och inbyggd rörelsesensor. De nya LED armaturerna erbjuder bil- och cykelägarna ett stabilt och tryggt när de rör sig och kör genom garaget. Utöver rörelsesensorerna är armaturerna bestyckade så att en nödljusnivå om 10% alltid lyser upp lokalen. Till skillnad från de tidigare T5 2x28W-armaturerna som fanns installerade har Kv Malmen nu fått ett klart, behagligt ljussken i hela garaget. Det nya hållbara ljussket erbjuder tack vare den moderna LED-tekniken i Saxtorp-armaturerna en markant sänkning av garagets totala energiförbrukning och energikostnader, samt även en sänkning av bostadsrättsföreningens tidigare utgifter gällande nya lysrör och servicetimmar.

Saxtorp är en särskilt mångsidig linjär LED armatur-serie, vi kan erbjuda en uppsjö av varianter med avseende på storlek, effekt, IP-kapsling, dimbarhet och funktioner så som nödljus, Master+Slave, inbyggd PIR sensorer samt DALI-styrning för maximal energibesparing.

Kontakta någon av våra säljare idag om du vill ha hjälp med ljusplanering för parkeringsgarage, trapphus, industrilokaler eller utomhusmiljöer. Vi finns här för att hjälpa er med vår erfarenhet och vårt breda utbud av den senaste LED-tekniken!