SF Bio Lund – Salongsbelysning

LEDsystem Scandinavia AB är stolt belysningsleverantör till SF Bio Lund där vi har fått möjligheten att leverera salongsbelysning, städbelysning, isläppsskyltar, skyltar, allmänbelysning och accentbelysning. Vi har sedan december 2014 varit i kontakt med SF Bio i Lund och tillsammans tagit fram förslag för uppgradering av belysning till modern och energisnål LED-teknik. Belysning som skall passa både till det praktiska, såsom vilken salong som är öppen, men även belysning som skall kunna få kunder att känna känslan av speciella evenemang och filmer.

LEDsystem Scandinavia AB har fått äran att belysa upp salonger på SF Bio Lund, både med infällda samt utanpåliggande spottar. (VI FÅR KOLLA MED RT VILKA DET ÄR) SF Bio i Lund har installerat spottar av två olika modeller i salongerna 2-7 som i sin tur har integrerats med styrsystemet för projektorerna, vilket skapar den rätta stämningen i alla salonger beroende på vad de används till. I alla salonger sitter även städbelysning för att de som städar salongerna skall få en bra och trygg arbetsbelysning och inte missa några popcorn.

LEDsytem Scandinavia AB är har funnits sedan 2007 och sätter stor stolthet i att leverera energisnål belysning med inriktning på LED-tekniken. Vi arbetar mycket med kundspecifika lösningar och vårt mål är att våra kunder skall bli minst lika nöjda som SF Bio i Lund har blivit.

img_1135bild-4-2

sf-2img_1140