Stoft

Unika designer är det som prisbelönta Stoft i Malmö kanske är mest känt för. Stoft skapade en av dessa unika produkter som du kan se nedan genom vackra glasarmaturer med LEDsystems Filament ljuskällor monterade i.

Denna unika Filament ljuskälla har en vacker design där man kombinerar designen från den traditionella koltråden med modern LED-teknik. Det blir en unik och väldigt populär produkt som resultat. I detta projekt användes Filament E27 Normalklot och placerades i deras designarmaturer. För att på bästa sätt lyfta fram den unika designen i Filament ljuskällan användes klara ljuskällor.

Filament har ett rundstrålande ljus som är både starkt och jämnt. Ett mycket bra alternativ till den klassiska koltrådslampan. På ynka 6W ger det ett ljusflöde på hela 480 lumen vilket kräver en mycket högre effekt med andra tekniker än LED. Den låga effekten ger en energisnål ljuskälla som kan sänka driftkostnader väldigt mycket.

Dimringsförmågan ger ytterligare möjligheter till energibesparing men också den mest primära valmöjligheten, att efter egna önskemål välja ljusstyrkan.

Stoft     Stoft

Stoft