Sundstorgsgaraget Helsingborg – Downlights

Till detta centralt belägna parkeringskomplex i Helsingborg har vi på LEDsystem fått förtroendet att leverera en kundunik LED downlight. Denna downlight har anpassats för att passa in i det 45mm tjocka undertaket av betong och ersätter de på plats uttjänta, mörka och energikonsumerande 2x26W PL-rör/CFL med ny, klart lysande 30W LED teknik utan att onödigt borr- och konstruktionsarbete behöver genomföras. 

Den installerade LED Downlighten SUNDET är en armatur som är bestyckad med en frostad diffusor som avger ett klart vitt 4000K ljussken utan att för den delen blända de passerande fordonen. Med 45 graders ljusspridning och sitt IP44-chassi levererar den dessutom en trygg och på lång sikt hållbar ljusmiljö för parkeringsgaragets besökare.  

Är du på jakt efter kundanpassade och smarta LED armaturer till din fastighet, industrilokal, kontorskomplex eller parkeringshus så tveka inte med att höra av dig till våra säljare. Vi hjälper dig hitta rätt armatur till ditt projekt och kan även bistå med ljusberäkningar för optimalt anpassade ljusnivåer!