Trapphus Emporia, Malmö

Vi har fått förtroendet att leverera våra smarta linjära Track LED med opal kåpa till köpcentret Emporias trapphus. Emporia sökte en belysningslösning som kunde ge dem klart, jämnt energieffektivt ljus utan att för den delen tumma på varken ljusmängd eller ljuskvalité. 

För att ta tillvara på de befintliga 3-fas skenorna valdes vår smarta linjära Track LEDlösning för att skapa en klar, skuggfri ljusmiljö som ger byggnadens besökare trevligare och tryggare passager.  

Själva armaturerna är placerade ovanför ett metallraster där de sedan skickar ljuset ut över golvytan. Det krävdes därför en särskilt ljusstark armatur i detta fall och det kunde vi leverera med denna 80W-lösning. Trots det höga ljustrycket avger Track LED-armaturerna ett bländfritt ljus tack vare den smarta frostade kåpan den är utrustad med. 

Våra linjära Track LEDs finns i flera varianter gällande effekt, ljusspridning och ställbarhet. Kontakta någon av våra säljare idag om du behöver ny smart LED belysning till din butik, passage eller fastighet!