BRF Korallen, Limhamn

Brf Korallen kontaktade oss på LEDsystem Scandinavia när de var på jakt efter en mer energieffektiv belysningslösning för deras runda trapphusarmaturer. De befintliga armaturerna var utrustade med halogen-rör vilka innebar en hög månadskostnad för energi i trapphusen samt återkommande underhåll. Tillsammans valde vi att installera vår effektiva direkt 230V LED modul Retrofit, en LED produkt som ersätter befintliga lysrör med ljusstarka LED dioder. På så vis kunde Korallen behålla sina befintliga armaturer samtidigt som de kan dra nytta av den LED teknikens fördelar. De nya LED modulerna erbjuder motsvarande ljus till markant lägre effekt och serviceunderhållen minimeras då modulerna är otroligt levnadskraftiga!

Retrofit är en LED Modul-lösning som erbjuder dig möjligheten att ersätta utdaterad belysningsteknik i era befintliga armaturer med modern LED teknik utan att för den delen behöva slakta eller modifiera densamma. Direkt 230V matas in i LED modulen, inga drivdon behövs! Se bilderna här nedan för att se den ljuskvalité Retrofit erbjuder med sin smidiga uppbyggnad och installation.

Retrofit finns i en uppsjö av olika utföranden gällande effekt, utformning och färgtemperaturer. Kontakta någon av våra säljare idag för att hitta en Retrofit som passar era klassiska eller specialdesignade armaturer! Retrofit ersätter ljuskällor i allt från plafonder till gatulyktor via downlights och lysrörsarmaturer.

 

Före
efter