Lustiga huset, Gröna Lund, Stockholm

Gröna Lund på Djurgården i Stockholm har miljontals besökare varje år. En viktig del i deras arbete är, utöver att ha roliga attraktioner och underhållning, att tänka på miljön samtidigt som att det skall se lite ”lustigt” ut. Perfekta lösningen på detta var att installera färgade LED ljuskällor.

Genom öppen dialog och konsultation med LEDsystem Scandinavia så har Gröna Lund valt att installera LED E27 1W, 3W samt B22 i deras skyltar till Lustiga Huset. Skylten är tänd hela dagen och det är med fördel som LED ljuskällor har installerats med tanke på deras långa brinntid. Den låga energiförbrukningen LED-lampor erbjuder är också en viktig del i beslutet att installera dessa lampor. Sen är det såklart väldigt roligt att kunna ge ”rolig” belysning i form av olika färger och samtidigt hjälpa till medenergiförbrukningen och miljötänket.

Förutom LED-ljuskällor så har man även börjat installera LED-strippar i parken och kommer successivt byta ut all belysning mot LED.

Vill du veta mer om LEDsystem Scandinavia, tryck då här, eller kontakta någon av våra säljare idag, så hjälper dem dig på traven!

Läs mer om våra spännande referenser och få inspiration till egna projekt.

Lustiga huset     Lustiga huset