Boston Grill Stockholm Centralstation

Boston Grill Stockholm Centralstation ligger mitt i T-centralen. Tillhörande O’Learys familjen serverar de ett brett utbud mat och dyck passande för alla!

En läcker installation i helt nyöppnade Boston Grill på Centralstationen i Stockholm. Här fick LEDsystem Scandinavia förtroendet att leverera en omfattande RGB-W LED strip lösning med styrning. Totallängden LED strip är 70 m fördelade på 2 grupper med individuell styrning. Just denna LED strip är unik med RGB-W teknik där det sitter så kallade ”4 in 1”-dioder för att få ett helt jämnt ljus.

Effekten är 18W/m och vi valde 2800K som färgtemperatur på de varmvita lysdioderna för att skapa ett mjukt o behagligt ljussken. RGW-White LED stripen är installerad i en djup aluminiumprofil med frostat täcklock som ger ett helt jämnt ljus och inga diod-punkter syns i den färdiga installationen. Är du intresserad av att skapa din egna måttanpassade LEDstrip och kunna trixa och fixa lite hur du vill, kontakta någon av våra säljare så hjälper de dig idag!

Boston Grill Stockholm Centralstation
Boston Grill Stockholm Centralstation
Boston Grill 3