Clarion Hotell Stockholm, matsal

4-stjärniga Clarion Hotel Stockholm är beläget vid korsningen Götgatan/Ringvägen på Södermalm, några minuter från Ericsson Globe Arena, ett stenkast från Vitabergsparken och 3 tunnelbanestationer från Gamla stan. Boendet, som öppnades 2003, har medeltida arkitektur. I den dygnet runt öppna restaurangen serveras ett brett sortiment av säsongsbetonade rätter och i denna restaurangmiljö har vi fått förtroendet att leverera våra Verbatim AR111 High CRI-ljuskällor.

Denna högkvalitativa ljuskälla erbjuder ett helt dimbart, varmvitt ljussken med otroligt bra färgåtergivning (Ra>90). Ljuset i lokalen kan på så vis anpassas efter dygnets timmar för att ge gästerna en ljusupplevelse som matchar maten!

Jämfört med den tidigare installerade 70W halogenlampa som satt där innan levererar Verbatim AR111 motsvarande ljusmängd med 10W output, ~14% av den tidigare förbrukningen men samma ljus i lokalen.

Kontakta någon av våra säljare idag om din verksamhet är behov av ny, klimatsmart belysning med stora anpassningsmöjligheter!