Max Stortorget, Malmö

Max Stortorget Malmö ingår i Max hamburgerrestauranger AB som är en av de största hamburgerkedjorna i landet och har serverat mat sedan 1968. De har även filialer i Danmark, Norge och Förenade Arabemiraten.
När man dagligen besöks av många människor, både kunder och anställda, så är miljötänk och god belysning en väldigt viktig faktor. I samarbete med Skanska Installation så har LEDsystem Scandinavia levererat och installerat LED downlights till Max på Stortorget i Malmö. Max ersatte sina 20W metallhalogen downlights med vår unika LED downlight Ystad 15W 3000K som med sin matta finish och försänkt LED-modul för minimal bländning, passar perfekt för syftet. Vår Ystad 15W ger 1150lm, RA80 samt har dimbar LED driver 350mA.

Armaturen är vinklingsbar och som ni kan se på bilderna erhålls ett mycket läckert ljussken på väggarna. Efter samarbetet mellan LEDsystem Scandinavia, Max och Skanska Installation har Max Stortorget nu en mer kundvänlig och framförallt miljövänlig belysning som de kommer ha nytta av långt in i framtiden.

Mer info hittar du på vår Downlightsida

Max 3