Kullabygdens ridklubb, Höganäs

Till Kullabygdens ridklubb har vi på LEDsystem fått förtroendet att leverera ny belysning till deras två stora ridhus, paddock samt deras uppställningsplats med tillhörande parkering för hästsläp. I det stora av de två ridhusen, vilket mäter 66×23 med en takhöjd om 8,5 meter, har vår LED armatur Holma 200W 120° placerats i 2 rader med 8 armaturer i varje. Efter noggranna ljusberäkningar kom vi fram till att det endast skulle behövdas 16 armaturer uppnå 250 lux i snitt över ridytan, en nivå helt i linje med Svenska Ridsportförbundets rekommendationer för hoppning. De ljuskraftiga Holma armaturerna levereras med en särskilt framtagen låg, frostad opalkåpa vilken ger mycket god ljusspridning och minimerar risken för bländning i lokalen! En modern LED-lösning som erbjuder föreningen perfekt ljus för hoppning samtidigt som deras energikostnader avsevärt jämfört med de tidigare installerade ~130 lysrörsarmaturerna! 

I den nybyggda paddocken har vår Arena Mast 150W med anpassad spridningsvinkel installerats för att ridning ska kunna ske utomhus även under dygnets mörkare timmar. Arena Mast är en särskilt ljusstark, väder- och stöttålig LED strålkastare som gör sig ypperlig i utomhusmiljöer likt denna. Effekter och spridningvinklar hjälper vi er anpassa efter stolpplaceringar och avstånd. 

Till den tillhörande släpuppställningsplatsen och parkeringen har vår LED gatuarmatur Klippan installerats. Klippan är en väder- och stöttålig ställbar gatuarmatur som kan levereras i flertalet olika effekter med avseende på stolphöjd och ljusbehov. 

Kontakta någon av våra säljare idag om ni vill ha hjälp med att uppdatera belysningen i ert ridhus, stall eller paddock! Vi finns här för att hjälpa er med vår fleråriga erfarenhet gällande ridhus. I vårt sortiment hittar ni en uppsjö av LED armaturer som kan hjälpa er ridklubb nå lysande resultat framöver! 

FÖRE

EFTER