Ridhus, Hallandsåsen

Till detta privata ridhus vid Hallandsåsens fot har vi på LEDsystem fått förtroendet att leverera våra ljuskraftiga och populära LED armaturer HolmaHolma är en nätt, ljuskraftig LED armatur med en särskilt smart opal linskåpa som erbjuder ett bredstrålande och bländfritt ljus som gör sig perfekt vid hoppträning! 

Över den 60×20 meter stora ridytan räcker det med endast 20 nedpendlade Holma 150W-armaturer för att nå hela 289 lux, bra över de 250 lux som Svenska ridsportförbundet rekommenderar för hoppning. Armaturer installeras smidigt och kan även levereras dimbara för att optimera ljusmängd efter den typ av träning som ska utföras eller tid på dygnet sett till ljusinsläpp. Som ni ser på bilderna avger Holma-armaturerna ett klart, vitt, skuggfritt sken som ger ryttare och hästar den bästa av träningsförutsättningar. 

Armaturerna är utöver ljuskraftiga väldigt energieffektiva jämfört med mer konventionella metallhalogen armaturer, lägg till ett avsevärt längre underhållsintervall på det så har ni ytterligare fördelar med just LED i ert ridhus. 

Kontakta någon av våra säljare idag om ni vill ha hjälp med belysning till ert ridhus, stall eller paddock!