Ridhus Maria Gretzer

Vi på LEDsystem Scandinavia har tillsammans med Elexpressen i Lund levererat och installerat ny, energieffektiv LED belysning till den tidigare OS-hopparen Maria Gretzers ridhus, utomhus ridbana och uppställningsplats utanför Malmö.  

För att nå det uppsatta målet med ett bländfritt, jämnt och klart ljus för optimala förhållanden för hoppträning installerades 20 armaturer av vår LED armatur Holma 150W 120° i två rader i det 60×20 meter stora ridhuset. Holma armaturen är en smäcker, ljuskraftig armatur med särskilt framtagen opal linskåpa för att minimera risken för onödig bländning och skuggbildning. I snitt levererar armaturerna 260 lux över ytan i linje med de rekommendationer Svenska ridsportförbundet satt upp för hoppning.  

Till utomhusmiljöerna installerades vår Kivik 54W LED armatur, en stolparmatur med ställbar infästning för att kunna justera hur ljuset sprider sig över de önskade ytorna. Kivik avger ett klart, konstant ljus och erbjuder ryttarna möjlighet till träning i säker miljö långt in på kvällstimmarna. 

Behöver ditt ridhus eller paddock uppdaterad och energieffektiv belysning så tveka inte med att höra av dig till oss på LEDsystem Scandinavia! Våra erfarna säljare hjälper dig längs hela resan med att plocka fram ett optimerat förslag sett till just er rid-verksamhet.