Montessoriskolan Svalöv

Montessoriskolan är en skola som på många sätt skiljer sig från andra skolor. En sak som inte skiljer sig är behovet av bra belysning, eftersom oberoende av vilken pedagogik man förespråkar så är en bra arbetsmiljö en viktig faktor. Belysning är enligt oss på LEDsystem en stor del av en bra arbetsmiljö.

För att på bästa sätt lysa upp Montessoriskolans lokaler använde vi oss av vår LED panel. Med en effekt på 40W ger den ett ljusflöde på 3100 lumen vilket lyser upp klassrummen bra. Den monterades som takbelysning infälld i undertaket. Fördelen med våra LED-paneler är att de är oerhört tunna, endast 9,5mm, och lätta att installera. En klar fördel med våra LED-paneler är det faktum att de avger ytterst lite värme vilket ger ett betydligt mer behagligt inomhusklimat.

Belysning inomhus är otroligt viktig vilket de flesta vet, det som glöms bort ibland är belysningen utomhus. Detta är kanske extra viktigt på en skola där barn vistas, vilket gjorde att även utomhusbelysning på skolgården belystes med armaturer från oss på LEDsystem. Här används både våra 40W och 80W strålkastare för att skapa trygghet. Framförallt under de mörka delarna av året där annat ljus är en bristvara. Detta ger barnen än större möjlighet att leka ute även när det är mörkt. Bländningen minimeras genom att strålkastarna vinklats nedåt.

Montessoriskolan     Montessoriskolan