Stolpbelysning Lunnaskolan i Kågeröd

I samarbete med Prenad Svalöv och Storel Helsingborg har vår på Elfack 2019 prisbelönta Viken R installerats som stolpbelysning på Lunnaskolan i Kågeröd i Svalövs kommun.

Vår utomhusarmatur Viken R fick designjuryns pris som årets belysningsnyhet under Elfack 2019, enligt juyn ”kombinerar (Viken R) utmärkt prestanda med ett uttryck som förenar enkel svävande lätthet med kraftfull och förtroendeingivande pondus”. Vi är väldigt stolta över att flera av våra kunder ser samma sak och vi hoppas även ni ska uppskatta armaturen efter ni sett den på bilderna här efter.

Viken R har IP65 och IK08-klassning vilket gör den perfekt i skol- och parkmiljöer där den trots sitt designfokus levererar ett armaurchassi som står pall för både sneda bollsparkar och klätterglada juniorer!

Viken R finns i flera utföranden gällande effekt och färgtemperatur, armaturen kan även fås i med fler armar eller i hängande variant. Kontakta någon av våra säljare idag om ni vill ha hjälp med armaturer till era utomhusmiljöer!