BRF Trumman

Det är inte alltid gatlyktor och plafonder som är på tapeten när föreningar vill uppdatera sin miljöprofil ur belysningsperspektiv! Brf Trumman i Malmö kontaktade oss på LEDsystem Scandinavia AB när de var på jakt efter nya nummerskyltar till sina fasader. Tillsammans med LH smide plockade vi fram en stilistiskt rent designad LED armatur i rostfritt-stål enligt Trummans önskemål för att ge föreningens fasadnummer ett efterlängtat ansiktslyft! Skylten är designad helt från grunden av oss på LEDsystem Scandinavia AB.

Insidan av nummerskyltarna är bestyckade med särskilt vädertåliga, energieffektiva och levnadskraftiga LED-dioder vars varmvita sken möter ögat behagligt under kvällstid och för många år framöver. Armaturhuset är även modulmässigt uppbyggd för att underlätta framtida servicearbeten när dagen väl kommer.

Kontakta någon av våra säljare idag om du och din BRF är på jakt efter ny belysning. Vi kan hjälpa er med allt från nummerskyltar via plafonder och lysrörsarmaturer till innergårdsbelysning. Låt oss hjälpa er sätta mer ljus på er tillvaro!