Ljungbyheds Lantmän

Ljungbyheds lantmän strävar efter att med hjälp av kunskap och erfarenhet ge sina kunder bästa möjliga hjälp. Detta sker bland annat i en mysig tegellokal i Ljungbyhed. Det som hälsar kunder välkomna till denna butik på hela 1500kvm är en snygg skylt i grön design. För att få största möjliga effekt av skylten valde Ljungbyheds Lantmän att belysa skylten med hjälp av oss på LEDsystem Scandinavia.

Här installerades LED Strip avsedd för 230V i ovankanten av skylten och lyser med ett snyggt släpljus upp hela skylten. LED Stripen har en effekt på 9,6W per meter och ger ett ljus på hela 720 lumen per meter. Detta är en av LED-teknikens största fördelar, energieffektiviteten. Med en väldigt låg energiförbrukning kan man få ett ljus som matchar andra belysningstekniker som kräver betydligt mer energi.

Genom att vara anpassad för 230V slipper man använda sig av transformatorer och får en väldigt enkel installation. Det går att installera upp till 100 meter på en matning, som underlättar betydligt vid större projekt.

Ljungbyheds Lantmän