SKYLTBELYSNING MALMÖ, Lauritz.com

I centrala Malmö, precis söder om berömda Carolikvarteren, ligger auktionsfirman Lauritz.com. Lauritz.com eller Lauritz Christensen Auktioner som det också heter, är ett av Danmarks äldsta auktionshus, som år 2000 var ett av de första auktionshusen som gick över till att också ha internetauktioner. Lauritz.com har 27 filialer på olika ställen runt om i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland och Belgien.

LEDsystem Scandinavia AB har fått den stora äran att hjälpa Lauritz.com i Malmö med att belysa deras skyltar. För att få en vacker och talande belysning valde vi att byta ut deras dåvarande traditionella T8 lysrör, monterade i dubbla rader i en vanlig ljuslåda med plastskiva framför som diffusor, och ersätta det med vår LED strip 230V 14,4W/m 3000K. LED stripen finns i många olika sorters utförande och detta är bara ett av många exempel på hur effektiv den kan vara, från 4 W/m och uppåt kan vi lösa alla möjliga belysningssituationer.

Energibesparingen blev hela 80 % genom att byta till en sträcka, 46 meter LED strip på 14,4W/m. Tidigare installerad effekt var 3160W jämförelsevis med den nya som endast är 662W. Detta är ett praktexempel på hur mycket du kan spara genom att byta till LED och hur mycket du kan få tillbaka. Sitter du och funderar på om det är värt det, tveka inte! Detta är bara ett av många sätt som LEDsystem Scandinavia AB kan hjälpa er att få en bättre och smartare belysning. Ska du eller någon du känner byta ut sin nuvarande belysning. Kontakta någon av våra säljare idag för mer råd.

 

lauritz3 lauritz2