Aktivia Lund

LEDsystem Scandinavia har tillsammans med MSL (Modern Street Light) fått förtroendet att installera kundunika belysta stolpar med budskap i den nya aktivitetsparken Aktivia på Klostergården i Lund. Aktivia är tänkt som en plats både för fritidsgårdens verksamhet samt vardagshäng, men också som en evenemangsyta där bland annat Sommarlund kommer att arrangera evenemang från och med 2017.

LEDsystem Scandinavia har tillsammans med MSL installerat belysning invändigt i de vackra kompositstolparna. Den invändiga belysningen är vad vi kallar LED Flex Neon ljusslingor, med en effekt på 11W/m och ett ljussken på 4000K genereras ett mycket behagligt ljus.

Detta är en väldigt unik och kundanpassad lösning som vi på LEDsystem är väldigt stolta över att kunna presentera. Vi hoppas och tror väldigt mycket på Aktivia projektet i Lund, därför är det såklart extra kul att få belysa dess aktivitetspark.

Behöver du kundanpassad lösning, med stolpar, belysning eller till er aktivitetspark. Tveka inte att höra av dig till någon av våra säljare idag för hjälp.