Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm är beläget i hjärtat på Södermalm i Stockholm. Öppnades 5 maj 2003 och har 532 rum vilket gör det till ett av Stockholms absolut största hotell. Det är en stor byggnad och en hel del rum att se till. Framförallt är det en hel del kunder som måste hållas nöjda. Energi och miljötänk är någonting man absolut måste ha för att kunna driva ett sådant här hotell.

Clarion önskade en effektfull belysning på sin fasad mot Ringvägen där de kunde, inte bara visa upp sin ståtliga byggnad utan också hälsa alla välkomna med att till exempel visa olika nationers flaggor under olika evenemang. Väggen har lämplig struktur, som lämpar sig väl för så kallade wall washers. Byggnaden är ca 20 m hög.

I detta projekt har LEDsystem Scandinavia levererat 12 stycken RGB wall washers på 100W vardera. Spridningsvinkeln är 24 grader, bredd på armaturerna är 1000 mm o passar fint mellan fönsterpartierna. De använder DMX512 protokoll för styrning via en PC för att kunna välja ljusprogram från fasta färger till alla möjliga blandningar av färger.

Vill du veta mer om LEDsystem Scandinavia, tryck då här, eller kontakta någon av våra säljare idag, så hjälper dem dig på traven!

Läs mer om våra spännande referenser och få inspiration till egna projekt.