Gångstråk centrala Malmö

Vi på LEDsystem Scandinavia fick tillsammans med Elkompaniet i Malmö förtroendet att uppdatera belysningen längs Amiralsgatan gångstråk mellan Kungsgatan och Föreningsgatan i centrala Malmö. För att ge den trafikerade gångsträckan och dess tillhörande busshållplats ett behagligt, bländ- och skuggfritt ljus under dygnets mörkare timmar installerades vår kraftfulla IP65 LED Panel med särskilt väderbeständiga montageramar. Dessa LED paneler bidrar numera till att gångstråket idag och framöver kommer upplevas som en trygg och trevlig plats för de som passerar eller väntar in bussen oavsett tid på dygnet.

LEDsystems IP65 klassade LED Paneler för krävande miljöer finns i flera olika utföranden gällande storlek, effekt och färgtemperaturer för både utanpåliggande och infälld montering. LED Panelens diffusor är även den särskilt framtagen för att klara UV-strålning och temperaturförändringar. LED Panelerna kan också levereras som dimbar med 1-10V,DALI eller Switch-dim.

Kontakta någon av våra säljare idag om du vill vetat mer eller om du har ett projekt där dessa mångsidiga IP-klassade LED Paneler är aktuella! Vi hjälper dig med ljusberäkningar och produktanpassning för att ge er en optimal LED Panel sett till ert projekts förutsättningar.