Hamnen i Simrishamns kommun

Simrishamns hamn har alltid varit en av de största fiskehamnarna i landet. Historien som fiskehamnen sträcker sig ända tillbaka till 1500-talet. Redan 1637 finns dokument som talar om en sorts färjetrafik mellan Simrishamn och Bornholm. Reguljär färjetrafik startade först 1895. Hamnen är under fortsatt utveckling. Parallellt med fiske, frakt och fritidsbåtar utvecklar kommunen Marint centrum. Marint centrum skall vara den plats där entreprenörskap, forskning och omsorg om havsmiljön drivs och korsbefruktas för att främja Östersjöregionen

LEDsystem Scandinavia AB har fått nöjet att leverera utomhusarmaturer från Valopaa som används för att belysa hamnområdet i Simrishamn. 288W LED armaturer är monterade på 18 m höga master för en bra spridning och jämn ljusstyrka över hamnområdet. Här används LED strålkastaren VP3411 M16 (700 mA) på 288W, som ger hela 25 600 lm i 4500K utförande.

LEDsytem Scandinavia AB är har funnits sedan 2007 och sätter stor stolthet i att leverera energisnål belysning med inriktning på LED-tekniken. Vi arbetar mycket med kundspecifika lösningar och vårt mål är att våra kunder skall bli minst lika nöjda som Simrishamns kommun.

Hamnen i Simrishamns kommun 5        Hamnen i Simrishamns kommun 4

Hamnen i Simrishamns kommun 3        Hamnen i Simrishamns kommun 2