Hotell Duxiana Malmö – Wall washers

Vi på LEDsystem har tillsammans med Elpågarna i Malmö fått förtroendet att leverera våra smarta LED Wall Washers till Hotell Duxiana i Malmö, hotellet är beläget längs kanalen i Gamla Väster-kvarteren i Malmö där människor och fordon ständigt är i rörelse. 

För att ge byggnaden extra dragningskraft har här våra LED Wall Washers installerats för att ge byggnaden ett nytt liv under dygnets mörka timmar. Det arkitektoniska ljuset bidrar till att skapa en lyftande effekt för fasadens konstruktion samtidigt som ljuset förstärker och förmedlar dess utformning. Med rätt ljus missar ingen hotellet, vare sig de passerar eller är på väg fram! 

De strategiskt utplacerade armaturerna avger ett varmvitt, klart ljussken och förbrukar trots den tydliga ljusmängden endast 30W. Våra LED Wall Washers är dessutom smäckra i sin konstruktion vilket gör att de enkelt göms i konstruktionen utan att dra onödiga ögon till sig. Just denna variant bygger endast 40 cm på längden och 5 cm på höjden. 

Kontakta någon av våra säljare om om du behöver hjälp med arkitektonisk belysning av din fastighet. Vi har stora möjligheter att leverera kundanpassade LED strålkastar- och Wall Washerlösningar till just ditt projekt.