ICA Maxi, Bromölla

I samarbete med Nilssons Elektriskadel av Bravida AB, i Kristianstad, har LEDsystem Scandinavia AB levererat och installerat helt ny energisnål LED-belysning till den stora utomhusparkeringen utanför ICA MAXI i Bromölla. Nilssons har tillsammans med Bravida en lång erfarenhet av diverse olika installationer av exempelvis belysning, därför är LEDsystem extra stolta över att hjälpa till med att leverera.

Förut hade ICA MAXI, Bromölla 250W kvicksilverlampor, placerade i fem stycken åtta-meters stolpar med fyra stycken armaturer på varje stolpe. Vi valde tillsammans med Nilssons, att byta ut de gamla armaturerna till vår nya exklusiva armaturserie, Klippan. Vi ersatte de gamla 250W kvicksilverlamporna med Klippan 120W 12 000 lm, 4000K, IP65. Med sina mäktiga 12 000 lumen kan Klippan lysa upp alla möjliga ytor. Klippan har en brinntid på 50 000 timmar. Detta hjälpte inte bara ICA MAXI att få bättre belysning utan det bidrar också till miljön genom att minska på energiförbrukningen.

Behöver du lysa upp en mörk parkering, förstörda armaturer eller helt enkelt bara spara på energin och hjälpa miljön med att byta ut era nuvarande kvicksilverlampor. Tveka inte att höra av dig till någon av våra duktiga säljare idag! Vi kan hjälpa dig ta fram en rad olika alternativ samt hjälpa till med en ljusberäkning för att få fram exakt det ni behöver.

kvall_oversikt

dag_vagnar       dag_entre