Ica MAXI Trelleborg

Vi har tillsammans med Assemblin i Malmö och Riksbyggen levererat och installerat nya, energieffektiva Klippan 30W, 50W och 120W LED gatuarmaturer till ICA Maxis kundparkering i Trelleborg. Armaturerna ersatte belysning med 250W natriumlampor i gamla Thornarmaturer. Klippan 120W är en särskilt ljuskraftiga, robust och väldesignad armatur vilken erbjuder butikens besökare ett klart, vitt skuggfritt ljus där de sitter placerade på sina 10-meters stolpar.

ICA Maxi valde att installera totalt 30 armaturer. De valde att installera 10st 10-meters stolpar med dubbla armaturer, samt 6st stolpar med enkelmonterade armaturer av samma sort. Utöver detta installerades även 2st lägre stolpar med dubbla armaturer vid ingången, med två olika höjder och därav två olika effekter på armaturerna, nämligen Klippan 30W & Klippan 50W

Det tidigare dunkla konventionella gatljuset är nu utbytt mot ett enhetligt, konstant ljussken som erbjuder handelsplatsens besökare en ökad säkerhet och upplevd trygghet när de parkerar och passerar över hela ytan!  

Har du eller din kund en parkering som är i behov av nytt energisnålt, kraftfullt LED ljus? Tveka då inte med att höra av dig till någon av våra säljare idag!