Kulturkvarteret i Kristianstad

Beläget i hjärtat av Kristianstad står dessa byggnader som blandar det moderna med det historiska! En plats stadens alla kultur- och mötestörstande invånare får utrymme att ta plats och ta del av vad andra skapar. Bibliotek, konferenssalar, restaurang, musik- och mötesrum finns samlade. Vi på LEDsystem fick tillsammans med Nilssons Elektriska möjligheten att leverera ny LED belysning till den stora kulturminnesmärkta fasaden på det gamla konserthuset.

Det ställdes höga krav på anpassade ljusspridningar och för att inte störa den befintliga arkitekturen krävdes även en särskilt diskret armatur med monteringen för att behålla det autentiska utseendet. Ett urplock av vår anpassade smalstrålande LED strålkastare levererades således till projektet, med olika effekt och spridningsvinklar justerades och planerades ljuset för att ge byggnaden den pondus den förtjänar när väl solen lagt sig.

Är ni på jakt efter arkitektonisk belysning, effektbelysning eller fasadbelysning så tveka inte med att kontakta någon av våra säljare idag! Vi har ett stort sortiment fasadspotlights, wall washers och RGB-strålkastare för att kunna erbjuda dig helt rätt lösning.