PoG Distributionscentral

Sedan 1904 har PoG Woody bygghandel med huvudsäte i Södra Sandby levererar kvalitetsvirke och byggmaterial till sina kunder. Med ett stort fokus på kvalitet och tillgänglighet har företaget i dagsläget 6 varuhus i Skåne och ytterligare ett byggs i detta nu. För att möta sin ökande efterfrågan beslutades det nyligen om en tillbyggnad på 8000 kvm av företagets distributionscentral. Vi på LEDsystem Scandinavia AB fick förfrågan och förtroendet att tillsammans med Elgruppen i Lomma AB leverera våra LED strålkastare ur vår Arena MAST-serie till dess utomhusmiljö.   

För att möta efterfrågan och kunna lasta lastbilarna effektivt på flerskift har våra kraftfulla Arena MAST 400W LED strålkastare installerats på master för att ge ett så klart och säkert arbetsljus som möjligt över anläggningen. Borta är dagarna av rödtonat metallhalogenljus och personalen kan istället arbeta tryggt i en skarp, skuggfri arbetsmiljö med energieffektiv LED belysning. 

Utöver Arena MAST har även vår smarta Saxtorp IP65 installerats i virkesgångarna för att ge extra ljustryck i områden som annars riskerar skuggning. 

Är du eller ditt företag i behov av ny LED belysning till er utomhusmiljö? Kontakta då någon av våra säljare för att omgående få hjälp med skräddarsytt förslag för er verksamhet!