Viken R – ICA Södra Sandby

Vi har tillsammans med ApQ i Lund fått det stora förtroendet att leverera vår prisbelönta LED gatuarmatur Viken R 45W 4000K till ICA Södra Sandbys kundparkering. 

I samband med en totalrenovering av parkeringsytan ville man givetvis även uppdatera sin belysning med ett visuellt tilltalande, energieffektivt och miljösmart alternativ för att ge centrumhusets kunder en trevlig, väl upplyst infart samt en trygg miljö där människor och fordon aktivt möts under dygnets öppna timmar. 

Som ni kan se på bilderna erbjuder Viken R LED armaturerna med sin genomtänkta design ett klart, rundstrålande ljus vilket i sin tur ger centrumhusets besökare en välkomnande, skuggfri parkering där ett par tappade nycklar aldrig igen kommer vara ett bekymmer att återfinna!

Viken R tilldelades 2019 juryns pris på ELFACK Design Awards, i motiveringen går det att läsa: 

”Juryns pris på ELFACK 2019 går till en produkt som kombinerar utmärkt prestanda med ett uttryck som förenar enkel svävande lätthet med kraftfull och förtroendeingivande pondus. Materialval, formidé och ytfinish samspelar och ger en unik och lekfull produkt.” 

Viken R går att få i flera olika utföranden med avseende på ljusmängd, färgtemperatur, antal armar eller ljusriktning. I detta fall Kontakta någon av våra säljare idag för att få hjälp med Viken R eller någon av våra andra smarta LED gatuarmaturer till din parkering, park, bostadsrättsförening eller gångstråk.