Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm är beläget i hjärtat på Södermalm i Stockholm. Öppnades 5 maj 2003 och har 532 rum vilket gör det till ett av Stockholms absolut största hotell. Det är en stor byggnad och en hel del rum att se till. Framförallt är det en hel del kunder som måste hållas nöjda. Energi och miljötänk är någonting man absolut måste ha för att kunna driva ett sådant här hotell.

LEDsystem Scandinavia AB har fått äran att hjälpa till med en hel del belysning på detta ståtliga hotell. I badrummen har vi satt in våra dimbara GU10 4W Verbatim som med sitt klara och jämna sken ger ett fint och friskt intryck av badrummen. Sedan har vi i hallarna och rummen satt in Verbatim MR16 5.5W 2700K som ger dig en hemma-känsla så fort du sticker in huvudet genom dörren. I garderoberna finns våra G4 8 SMD 2700K som fint och distinkt lyser upp även den mörkaste kostymen. I konferensdelen finns våra vackra Filament G125 2600K. Filament är en otroligt energieffektiv ljuskälla som med sina 6W räcker till att ersätta 60W glödlampor. Ett så stort hotell som Clarion vill såklart ha det bästa att visa upp sina kunder, det har de verkligen fått. Även i baren har vi installerat LEDstrip som ger ett mycket behagligt och snyggt sken till flaskorna som står där.

LEDsystem Scandinavia AB har även levererat fasadbelysning till Clarion Hotel Stockholm. För att se bilder, klicka här.

Har du några frågor om hur du kan få ditt hotell eller hus lika fint och uppgraderat som Clarions. Tveka inte att höra av dig till någon av våra säljare idag!

clarion-hotell-insida-1clarion-hotell-insida-3

clarion-hotell-insida-2clarion-hotell-insida-34